Bed-, Bad- & Tafellinnen

Sinds 1896 zijn wij gespecialiseerd in handgemaakt borduurwerk. Met een beperkt team werken we voortdurend aan traditionele en hedendaagse ontwerpen, vervaardigd in eigen atelier.

Een must voor wie een passie heeft voor stijl en kwaliteit.

Dons- en lakenset

Ons bedlinnen is vervaardigd uit honderd procent katoen, handgeborduurd, en kwaliteitsvol door zijn natuurlijke vezel, wat zorgt voor een uitstekend slaapcomfort.

De dons- en lakensets zijn verkrijgbaar met
zowel eenvoudige borduursels alsook drukkere bewerkingen, en dit voor een enkel of dubbel bed. De set is telkens voorzien van bijhorende kussenslopen, welke ook apart verkregen kunnen worden in de standaardmaten 60x60cm of 50x70cm.

Afmetingen lakenset:

260 x 300 cm
180 x 300 cm

Afemtingen donsovertrek:

220 x 240 cm
140 x 200 cm

Tafellinnen

Door jarenlange ervaring in het productie- en ontwerpproces, bieden wij een grote variatie tafellinnen aan in tal van designs en afmetingen. Het tafellinnen wordt vervaardigd uit jn katoen of damast linnen in lengtes tot 5meter, verkrijgbaar met bijpassende servetten.

Ons assortiment bestaat verder uit tafellopers en placemats in verschillende afmetingen en designs.

We maken de tafeldecoratie compleet met ons aanbod in zilverwerk, porselein en kristal, waaronder onze ijs- en champagne-emmers, kopjes, gegraveerde glazen, thee- en ko esets, servetringen,…

Badlinnen

Na een gezellig etentje met vrienden aan een mooi gedekte tafel, zorgt een warme douche of bad voor de ideale afsluiter van de dag,

Onze badproducten variëren van geborduurde handdoeken tot lavendelzeep, extract en parfums.

Enkele afemtingen:

Handdoek in badstof
20x35cm
35x55cm

Handdoek in linnen
20x35cm
35x55cm
30x60cm